Stekker Lee & de geest van Strapuzy

Zo een twee jaar geleden werkte ik met veel plezier mee aan literair tijdschrift Strapuzy. Helaas stopte het tijdschrift daarna. Nu twee jaar later hebben de toemalige redacteuren (Frank van der Mee, Jibbe Willems, Petra Bouwens en ik) een nieuw project. In de geest van Strapuzy.

Op 31 oktober 2017 releasen wij het eerste Nederlandse genrezine. Een literair tijdschrijft met enkel horror, sci-fi en fantasy. Nu kunnen wij dat zine nooit alleen volschrijven dus willen we jullie verhalen. Meer info vind je (zolang we nog geen naam voor het blad hebben) op de facebookpagina van Strapuzy.

In ander nieuws doe ik eindelijk iets met Stagger Lee. De eeuwenoude blueslegende die in vele verschillende liederen bezongen word.

Op vrijdag 26 mei presenteert Mensen zeggen dingen: Esk-Esque ft. Martijn van Koolwijk op theaterfestival Hoogte80. Aldaar breng ik, dus samen met Bluesduo Esk-Esque 'De legende van Stekker Lee'. Een komisch doch tragisch en vooral gruwelijk verhaal dat naadloos aansluit op de liederen van Esk-Esque. Komt dat zien want we spelen het enkel die dag!

Reacties

Populaire posts