De nieuwe avonturen van Koolwijk & Gipman!

Wij, Jan Gipman en ik, zijn koningen. Eind vorig jaar wonnen wij een onderdeel op Stoere Mannen Dag. Het verslag daarvan was te lezen in Nieuwe Arnhemse Krant #4 onder de titel: 'Broekhangkoningen'. Afgelopen maandag zaten we eindelijk op een troon. De ijzeren troon uit de hitserie 'Game Of Thrones' wel te verstaan.

Uiteraard schreven we er een artikeltje over. Voor het eerst sinds lange tijd weer eens voor Arnhem Direct (volg de link voor het artikel http://www.arnhem-direct.nl/berichten/de_rubberen_troon).

We schreven de afgelopen week ook een artikel voor Nieuwe Arnhemse Krant #6 (releasedatum 20 juni) en gaan over twee weken koken voor dichteres Roos Vlogman. Waarom? Dat is een lang verhaal, het eind resultaat lees je in ieder geval in Strapuzy #7. Het literair tijdschrift uit Arnhem waar ik...

O'nee dat mag ik nog niet zeggen. Hoe dan ook, veel Koolwijk & Gipman dus de komende tijd. Helemaal als jullie ook nog eens allemaal komen kijken bij de twee Grote NAK Live Shows die wij in mei organiseren. Ook daarover, zoals altijd, later meer.

O'ja ik ben ook nog eens bezig met de Koolwijk & Gipman pagina op deze site iets beter vorm te geven (zie http://martijnvankoolwijk.blogspot.nl/p/gipman-koolwijk.html). Daar zullen binnenkort ook linkjes naar onze oude NAK avonturen op staan. Kortom: meimaand Koolwijk & Gipmanmaand.

Reacties

Populaire posts